andrji -

Bislett Games (Torsdag&Fredag)


På torsdag var vi på klassetur til forsvarsmuseet og hjemmefrontmuseet, etterpå måtte jeg forte meg hjem fordi senere på kvelden skulle jeg på Trafikalt grunnkurs, også måtte jeg LØPE til bussen og inn til byen på Bislett Games. Det var utrolig gøy å se på. Jeg er litt friidretts jente selv, så det er morsomt å følge med på!

Men når du var der fikk du ikke med deg alt, fordi alt skjedde egnt på en gang.. Så plutselig ser du ett spyd i lufta så noen sekunder senere begynner alle å rope, så ser du noen som nettopp begynte å løpe, ja som du kanskje skjønner er det faktisk litt upraktisk å være der. Men utrolig gøy!

Fikk med ganske bra bilder, jeg stod under en meter unna Usain Bolt, så det var litt gøy.. :)

På fredag hadde vi avspasering på skolen,  det var veldig greit fordi litt senere på dagen var det NM i friidrett på Bislett stadion, som lillesøstera mi skulle delta på. Og som jeg skulle være med på, jeg var foresatt og "trener" for henne. Det var også ganske morsomt å være med på, jeg møtte Ezinne og Henrik (Løperne) Det var veldig gøy! Jeg har ett bilde av Maria og Ezinne på Instagram om dere vil se, jeg heter; andrjil

Maria kom på 4. plass av jenter 02 på 60m, og hoppet ganske langt på lengde (Vi fikk ikke øvd nok på det), det var en annen 02 som utklasserte med 5 meter!!


Fredag:

Maria i bane 4.

Dato.16.06.2013 klokken.22:25 Kategori: Bislett Games Kommentarer: 0

Nesodden

Denne bloggen handler mer eller mindre om min livsstil. Jeg blogger om trening, skjønnhet, helse, min hverdag og om det som opptar meg. Kontakt\sponsing: andrea.loseth@hotmail.no


DesignIna Anjutahits